پیشنهادات ما
طرز تهیه سالاد ماکارونی مجلسی

طرز تهیه سالاد ماکارونی مجلسی

برای درست کردن سالاد ماکارونی باید برخی از مواد سالاد را بپزیم ، باید دقت داشته باشید به نحوی این مواد را بپزید که له نشوند و فرم خود را برای زیبایی سالاد حفظ کنند.

دوات آنلاین-سالاد ماکارونی یکی از لذیذترین غذاها برای کودکان است شما می‌توانید این سالاد را در کمتر از ۱۵ دقیقه آماده کنید و علاوه بر اینکه یک غذای لذیذ  و مغذی برای کودک خود آماده کنید از این غذا به عنوان پیش غذا هم برای مهمانی‌ها استفاده کنید. سالاد ماکارونی یک غذای سرد و خوشرنگ و خوش طعم و مناسب برای مهمانی‌هاست.

طرز تهیه سالاد ماکارونی

سالاد ماکارونی

مواد لازم درست کردن سالاد ماکارونی

ماکارونی شکل دار نصف بسته

سیب زمینی استامبولی 2 عدد متوسط

هویج آب پز دو عدد

روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری

خیارشور 6 عدد

پیازچه خرد شده 1 قاشق غذا خوری

مایونز و ماست به میزان لازم

ذرت 100گرم

تن ماهی یک عدد

ژامبون دودی 300 گرم

نمک به میزان لازم

فلفل به اندازه دلخواه

نعناخشک 1 ق چای خوری

آویشن نصف ق چای خوری

آب لیمو 1 تا 2 ق غذا خوری

سالاد ماکارونی

 

دستور پخت و طرز تهیه سالاد ماکارونی

برای درست کردن سالاد ماکارونی باید برخی از مواد سالاد را بپزیم ، باید دقت داشته باشید به نحوی این مواد را بپزید که له نشوند و فرم خود را برای زیبایی سالاد حفظ کنند.

 

ابتدا ماکارونی شکل دار را به همراه مقداری آب و نمک داخل قابلمه می ریزیم تا آماده شود. حدود 8 الی 10 دقیقه زمان لازم است تا ماکارونی آماده شوند.

پس از اینکه ماکارونی ها نرم شدند آنها را آبکش می کنیم و اجازه می دهیم آب اضافه ماکارونی کامل خارج شود و پاستا کاملا سرد شود .

 

مواد سالاد را خرد میکنیم و برای اینکار ابتدا سیب زمینی ، هویج ، خیارشور و ژامبون و را به صورت مربع های کوچک خرد می کنیم و بقیه مواد را به ترتیب به باهم مخلوط می کنیم و سس مایونز را به مواد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا در هم مخلوط شوند و بعد پاستاهای آماده شده رو با بقیه مواد سس زده مخلوط میکنیم وکمی ماست را بجای سس اضافه میکنیم تا مواد با پاستا بهتر در هم مخلوط شوند و خیلی هم سس استفاده نشود و البته خوشمزه تر شود. سالاد پاستای آماده شده را در هر ظرفی که دوست داشتید سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

منبع: نمناک

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.